Klantenservice


Op deze pagina vind u alle informatie het bestellen van producten, de levertijden, het retourbeleid en overige algemene voorwaarden. Mocht er iets niet duidelijk zijn, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Heeft u vragen?
Neem vrijblijven contact met ons op!

contactformulier

Algemene Voorwaarden


Introductie+

Artikel 1. Definities +

Artikel 2. Toepassing+

Artikel 3. Het aanbod van de kunstwerken +

Artikel 4. Bestelling+

Artikel 5. Retourneren+

Artikel 6. Vragen of klachten +

Prijzen

De prijzen in de webwinkel staan vermeld bij de objecten. Deze zijn exclusief de verzendkosten en er wordt geen BTW toegepast omdat de Stichting Kunstvereeniging Katwijk niet BTW plichtig is. Soms staat er op de foto van het kunstwerk de aanduiding “ doe een bod”. Dat betekent dat de kunstenaar je de gelegenheid geeft om een bod te doen op het kunstwerk. Als je het biedformulier invult, nemen wij contact op met de kunstenaar en laten we je weten of het bod wordt geaccepteerd of dat er een tegenbod komt. Spannend!

Bestellen

Bestellen gaat eenvoudig.

Je bestelt het schilderij door het artikel in het mandje te plaatsen. Gegevens daarna invullen en betalen, en wij gaan aan het werk om het schilderij naar je toe te sturen. Goed verpakt uiteraard.

Betalen

Betalen in webwinkel gaat via Mollie. Mollie is dé online payment provider voor Nederland, België en Duitsland. Ook creditcard transacties worden door deze partij probleemloos afgehandeld (nog niet bij ons). Mollie verwerkt online betalingen voor webwinkels en andere organisaties. Zij regelen alleen de betaling tussen u en onze webwinkel en kunnen u daarom niet helpen met vragen over je bestelling. Voor vragen of klachten over uw bestelling neemt daarom contact op met Stichting Kunstvereeniging Katwijk. DUNAatelierkatwijk@gmail.com

Verzenden

Voor het laten bezorgen van de bestellingen maken we gebruik van de diensten van PostNL Het is daarvoor noodzakelijk dat naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL gedeeld worden. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. U ontvangt uw bestelling rechtstreeks uit het magazijn van het DUNAatelier. Daarvoor wordt een vast bedrag aan verzendkosten in rekening gebracht. Die zijn inclusief BTW en omvatten alle kosten voor porto, administratie, verpakking, transport, etc. De maximale afmetingen van alle werken is 40 x 60 cm. De verzending gaat in standaard verzenddozen en is verzekerd tot €1000. In enkele gevallen wordt het kunstwerk door de kunstenaar rechtstreeks verzonden omdat het werk op dat moment elders wordt geëxposeerd. U ontvangt daarover bericht van ons.

De verzendkosten in Nederland zijn € 10.

Buiten Nederland moet u eerst de verzendkosten bij ons opvragen via DUNAatelierkatwijk@gmail.com. U kunt de bestelling alvast plaatsen , maar zondermeer annuleren als de kosten te hoog zijn voor u.

Afhalen

Het is ook mogelijk om het kunstwerk op te halen in Katwijk aan Zee. Je kunt dan het werk rustig bekijken en gelijk meenemen. Pinnen en contante betaling is daar ook mogelijk. We maken een afspraak wanneer je kunt langs komen in het kunstpaviljoen.

Retouren

Voor alle leveringen aan privé personen is de Wet Kopen op Afstand van toepassing.

- Als privé persoon heeft u 14 dagen bedenktijd vanaf de dag nadat u het kunstwerk heeft ontvangen. Als u het (om welke reden dan ook) wilt retourneren, geeft u dat aan ons door: u krijgt dan van ons een retournummer. Vervolgens heeft u daarna nog eens 14 dagen om het op uw kosten en o.v.v. het retournummer terug te sturen naar de Stichting Kunstvereeniging Katwijk p/a Kievitlaan 4 , 2224 JP Katwijk ZH. Uiterlijk 14 dagen nadat we de retourzending onbeschadigd ontvangen hebben zullen wij het volledige aankoopbedrag (koopsom plus verzendkosten) terug storten. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

- N.B. Het voorgaande geldt niet voor bedrijven, omdat een bedrijf geen beroep kan doen op de Wet Kopen op Afstand. Als u een zakelijke koper bent, dient u ons binnen drie dagen na levering op de hoogte te stellen van eventuele problemen met betrekking tot het kunstwerk. Ook bedrijven geven we de mogelijkheid tot terugzending.

Privacy Policy


Introductie+

Persoonsgegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken+

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken+

Omgang met persoonsgegevens+

Beveiliging van persoonsgegevens+

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen+

Technieken

Geautomatiseerde besluitvorming+

Cookies+

Google Analytics+

Tot slot

Vragen+

Wijziging privacy policy+

Heeft u een vraag over onze services?
Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Mail ons